Swaruu z Erry była młodą pozaziemską damą z Tajgety w Plejadach, która od grudnia 2017 do kwietnia 2020 roku była w pisemnym, na żywo i prawie codziennym kontakcie internetowym z nami, Robertem i Gosią. Była w komunikacji z nami a także z innymi ludźmi, bezpośrednio z orbity ziemskiej. Przy pierwszym kontakcie miała 17 lat. Już jej tam nie ma.
Od 2008 roku załoga Tajgety kontaktowała się z setkami ludzi na Ziemi w ramach oficjalnego programu “Pierwszy Kontakt”. Program już nie funkcjonuje. Jednak załoga Tajgetan i Swaruunian nadal utrzymują kontakt z nami, Robertem i Gosią oraz kilkoma innymi osobami, przekazując wiele aktualnych, duchowych, historycznych, naukowych i technologicznych informacji i podtrzymując przyjaźń.
INFORMACJE NIE SĄ CHANELOWANE
Po raz pierwszy w historii rasa pozaziemska dzieli się bezpośrednio tak ogromną ilością informacji. Nadszedł czas abyśmy się obudzili i dowiedzieli się więcej o otaczającej nas rzeczywistości!
Autor: Cosmic Agency (Agencja Kosmiczna), Gosia
Opublikowano 29 czerwca 2023
To było pytanie, które ktoś zadał po filmie Mari o jedzeniu i replikatorach. Dzielę się odpowiedzią Yazhi tutaj:
Pytanie: “Nie do końca rozumiem. Mówi się, że Kabał nie osiągnął technologicznego poziomu tworzenia materii z energii z niczego, ale wielonarodowy może tworzyć, aby drukować żywność z energii.”
Yazhi: Ponieważ te replikatory nie są na tym poziomie technologicznym. Te replikatory nadal potrzebują podstawowego surowca i to jest niekompletne. Drukowanie rzeczy bezpośrednio z eteru to technologia daleko wykraczająca poza to co tam mają.
Chodzi o to, że zastępują objętość żywności takimi rzeczami jak rozszerzony styren ze sztucznymi aromatami, ponieważ nie mają zasad chemicznych potrzebnych do drukowania złożonych aminokwasów, witamin i skomplikowanych składników odżywczych.
Gosia: Czyli replikatory tak naprawdę nie tworzą materii z energii lub czy takie jak wasze tworzą?
Yazhi: To zależy od każdego typu replikatora. Tak, są takie, które drukują z niczego. Niektóre z naszych to robią.
Robert: Ale jedzenie to “biologia”, nigdy nie będzie takie samo jeśli to zreplikujesz.
Yazhi: Jedzenie replikowane najnowocześniejszą technologią “z eteru”, tak, jest prawie idealne, ale to właśnie “prawie” sprawia, że … lepiej go nie jeść, chociaż nadal byłoby zdrowsze niż cokolwiek przetworzonego na Ziemi.
Po prostu cząsteczki lub struktura molekularna są odwracane w replikacji, nie zawsze, ale zdarza się to często. A odwrócona cząsteczka składnika odżywczego okazuje się bezużyteczna dla organizmu.
Przykładem tego jest, jak powiedziała Mari, witamina C, która jest odwrócona, tworząc kwas askorbinowy (co sprzedają wam jako witaminę C w aptece), która jest całkowicie bezużyteczna dla organizmu, ponieważ to co daje ulgę w przypadku grypy lub przeziębienia, to sam kwas, a nie witamina C. W takim przypadku bardziej przydatne byłoby spożywanie octu jabłkowego, a nie kwasu askorbinowego.”
Pozdrawiam! ? ?
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz